“Міс Європа Світ” 2019: українка стала найкрасивішою дівчиною Європи(фото)

23-річна галичанка Ірина Гарасимів здобула перемогу на конкурсі краси “Miss Europe World 2019”. Дівчата боролися за корону у Бейруті, Ліван.

Дівчина родом з міста Болехів, там закінчила школу №2. Зараз навчається і проживає у Празі, пише Gazeta.ua.

Рік тому у Чехії дівчина відкрила свій салон краси. На конкурс потрапила завдяки фото, які сподобалися організаторам.

“Я отримала контракт для фотосесії в нuжнiй бiлuзнi, годинник і набір діамантів, а також чек у банку на грошову винагороду. Організація “Міс Європа” організує всі мої міжнародні зустрічі з медіа. Також мій візит на міжнародні тижні моди та відвідування гуманітарних організацій протягом 2019-2020 років”, – ділиться дівчина.

Перемога дала зрозуміти наскільки сильною може бути віра в себе та наскільки важливо любити себе такою, яка ти є, розповіла Ірина Герасимів.

“Труднощів не злічити. Хвилювалася практично за все від початку і до кінця. Хотіла, щоб все було під контролем та ідеально до дрібниць. Хоча не очікувала перемогти, але достойно прийняти участь – було надзвичайно важливим для мене. Найважчим напевно було стримувати емоції”, – говорить Gazeta.ua Ірина Гарасимів.

Корона буде з переможницею, поки не передасть наступній, гідній бути королевою, учасниці.

“Радію, що відбулися позитивні зміни у моєму житті. Мені вдалося впоратися з хвилюванням, перемогти і зараз я радію кожному моменту. Моє життя перевернулося з ніг на голову. Завдяки перемозі у конкурсі я зрозуміла хто біля мене весь час і хто щирий зі мною”, – говорить Ірина.

Ірина навчалася в Чехії в англійській школі, а потім також в англійському університеті. Закінчила бакалавра на факультеті “Міжнародний бізнес”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.