Анексією Криму керував особисто Путін: зізнання Аксьонова

Захоплення Криму відбулося під особистим керівництвом президента Росії Володимира Путіна. Про це голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов розповів під час свякувань 5-ї річниці анексії українського півострова.

За словами Аксьонова, Крим став “частиною РФ” завдяки мужності його жителів та особисто Путіну, повідомляє “Громадське”.

“Упевнений, що все це сталося завдяки волі та мужності кримчан – тих, хто в 2014 році зробив свій історичний вибір, за підтримки всіх громадян РФ, всіх органів влади РФ – законодавчої, виконавчої – і, звичайно, під керівництвом нашого президента, нашого лідера Володимира Володимировича Путіна”, – заявив Аксьонов.

 

Нічого б не вийшло, якби наш президент Володимир Володимирович Путін особисто не керував цією операцією і не ухвалював особисто рішення, від яких залежали долі кримчан та севастопольців. (…) Дякуємо росіянам, силам спецоперацій, усім, хто був тут і брав участь у забезпеченні безпеки проведення “референдуму”,
– сказав керівник кримських окупантів.

Анексію Криму Аксьонов назвав унікальною операцією. Він додав, що все відбулося настільки швидко, зухвало і нахабно, що “наші опоненти не встигли оговтатися”.

Сам Путін у березні 2015 року особисто розповів про операцію з анексії Криму Путін визнав, що здійснив цілу спецоперацію по “віджиму” Криму в кінофільмі телеканалу “Росія-1”.

“Я запросив в Кремль керівників наших спеціальних служб, міністерства оборони, поставив перед ними завдання врятувати життя президента України (Віктора Януковича), його просто знищили б”, – заявив Путін.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.