Померла співачка Юлія Началова: їй було всього 38

Юлія Началова померла через ускладнення після збільшення грудей.

Юлія Началова померла у віці 38 років через важку хворобу. Артистка була доставлена в реанімацію однієї з московських клінік після ускладнень подагри, лікарі боролися за її життя, провели операцію на нозі і навіть підключили до апарату штучної вентиляції легенів, але їх зусиль не вистачило, щоб врятувати Юлію. Про це повідомляє офіційний представник артистки Анна Ісаєва.

Як повідомляється, 16 березня лікарі вирішили ампутувати ногу. Операцію організм співачки не переніс.

Юлія Началова захворіла ще в 2007 році, коли їй провели невдалу операцію по збільшенню грудей. Після першої операції виявилося, що груди четвертого розміру викликає у співачки дискомфорт і вона зважилася на повторне хірургічне втручання, яке ледь не коштувало їй життя. Лікарі з клініки в Лос-Анжелесі занесли їй інфекцію, тоді співачку екстрено госпіталізували прямо з аеропорту. Сама дівчина говорила, що лікарі буквально “витягли її з того світу”.

Тоді проблеми зі здоров’ям дали ускладнення на нирки, через що організм співачки став погано виводити сечову кислоту, що призвело до розвитку подагри. Співачка останнім часом на публіці з’являлася в рукавичках, щоб приховати шишки на руках.

А в березні 2019 року Началова натерла ногу під час зйомок програми “Один в один” на росТВ. Натертого перетворилася в рану і співачку госпіталізували. Лікарі розглядали питання про ампутацію, але стан Юлії різко погіршився, тоді її ввели в медикаментозну кому.

У співачки був діабетичний криза, червоний вовчак та двостороння пневмонія, вона перебувала на штучній вентиляції легенів. У четвер ввечері ЗМІ повідомили, що у Началова почався набряк мозку.

Дані про те, де пройдуть похорони Началова – не повідомляється.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.