У Новій Зеландії заарештували чоловіка, котрий вчинив масову стрілянину

Жертвами стали іммігранти з Туреччини, Індонезії, Йорданії, Саудівської Аравії та Малайзії.

Брентона Тарранта, головного підозрюваного у масовій стрілянині в двох мечетях у новозеландському Крайстчарчі, заарештували до 5 квітня.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням AFP.

28-річний Таррант зайшов до зали суду у кайданках і білій тюремній хламиді у супроводі двох озброєних охоронців, а суддя зачитав йому звинувачення у вбивстві.

Після того, як Таррант покинув залу суду, суддя наголосив, що, хоча «зараз є одне звинувачення у вбивстві, розумно припустити, що будуть інші».

«Інший чоловік, якого заарештували у п’ятницю, з’явиться в суді в понеділок за звинуваченням, дотичним до нападів, хоча, за попередніми даними, він не брав участь у розстрілах», — заявив комісар поліції Майк Буш.

Брентон Таррант працював особистим тренером. Менеджер тренажерного залу, в якому він працював, заявив, що той почав їздити за кордон 2011 року. У Мережі є фото, на якому Таррант позує в Пакистані 2018-го.

У поліції заявили, що жертвами стрілянини, кількість яких зросла до 50, стали іммігранти з Туреччини, Індонезії, Йорданії, Саудівської Аравії та Малайзії.

Як повідомляв “Вголос”, з’явилося відео затримання одного з підозрюваних у кривавій стрілянині у Новій Зеландії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.