Житло із “сюрпризом”: ветерану АТО виділили кімнату, де був труп ВІДЕО

У Запоріжжі ветеран АТО Сергій Доля два роки чекав житло і отримав кімнату по вулиці Привокзальній, в якій його чекав “сюрприз”.

 

Крім того, кімнату видали лише після того, як він прийшов на прийом до мера. Чоловік кілька років стояв у черзі на житло і коли його прохання нарешті почули – був невимовно радий. Однак до отримання ордена ветеран АТО не бачив, в якому стані знаходиться кімната.

Пізніше з’ясувалося, що житло просто непридатне для життя: тіло колишнього господара пролежало кілька тижнів пысля смерті, але навіть після цього комунальники не призвели кімнату в порядок. Тепер з купою непотрібного мотлоху Сергію доведеться справлятися самому. Все настільки старе, що руйнується при найменшому дотику.

До речі, тіло померлого знайшли прямо на ліжку. Його виявили сусіди через два тижні після смерті, коли відчули неприємний запах. Хоча у Коммунаровському райвідділі ветерану АТО сказали, що труп знайшли на лавочці біля гуртожитку. Однак ці нюанси не лякають чоловіка. Хоча від допомоги він би не відмовився. Сергій вже звертався в комунальне підприємство, яке обслуговує гуртожиток, однак там йому сказали, що нічим допомогти не можуть. До речі, лише на одне вивезення сміття, що залишилось після попереднього мешканця, потрібно більше 1000 гривень.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.