Коломойський готує “сюрприз” для Порошенка

Коломойський заперечує фінансову підтримку Володимира Зеленського та Юлії Тимошенко і називає Зеленського “повністю самостійним” від його впливу.

Бізнесмен Ігор Коломойський заперечує фінансову підтримку кандидатів у президенти шоумена Володимира Зеленського та лідера партії “ВО “Батьківщина”” Юлії Тимошенко і називає Зеленського “повністю самостійним” від його впливу.

Про це він сказав він в інтерв’ю “ВВС News Україна“.

“У нас із Зеленським є контрактні відносини: між телеканалом, де я є акціонером, і його продакшн-студією. Я вважаю, що телевізійна група “1+1” дуже зацікавлена у контракті з “Кварталом” Зеленського, де він є фронтменом. Це – всі наші стосунки. У нас немає спільного бізнесу”, – сказав Коломойський.

Проте, він наполягає, що людина з більш низьким інтелектом та ерудицією не може впливати на людину більш розумну та талановиту.

Бізнесмен зазначив, що відсутність політичного досвіду – не проблема.

“Зміна поколінь – це завжди болючий процес. Завжди здається, як же ми дамо “рулити” молодим, вони ж без досвіду і нічого не зможуть зробити, і варто залишити досвідчених політиків. Але результату немає”, – пояснив Коломойський.

Зазначимо, що Коломойський заперечив також і грошову підтримку як Зеленського, так і Тимошенко.

“Фінансову підтримку можете відразу відкидати. Навіть якби я хотів фінансово підтримати, то не зміг би, бо обмежений через заморозку активів Високим судом Лондона”, – сказав бізнесмен у відповідь на запитання про фінансову допомогу цим політикам.

Відповідаючи на запитання, чи буде Тимошенко, на його думку, хорошим президентом, Коломойський зазначив: “Я вважаю, хоч вона і не належить до молодого покоління політиків, але це людина, яка, як кажуть, пройшла і Крим, і Рим, злети й падіння… Вона однозначно буде кращою, але треба давати дорогу молодим”.

Говорячи про чинного президента Петра Порошенка, бізнесмен сказав: “Я не хочу, щоб він отримав ще один термін. Я вважаю, що перший термін – це п’ять років розчарувань через його правління”.

При цьому Коломойський наголосив, що між ним і Порошенком “персональної війни немає” та анонсував свій можливий візит в Україну

“Я думаю про те, аби приїхати в Україну перед першим туром або між першим та другим, аби зробити “приємне” нашому шановному Петру Олексійовичу”, – сказав Коломойський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.