«У повній самотності»: Пішла з життя відома радянська співачка, голос якої заворожував

Зупинилося серце легендарної радянської співачки. Дану інформацію підтвердила її близька подруга.

За її словами, трагедія сталася вчора, 22 березня.

Йдеться про легендарну радянську співачку Валентину Дворянинову. Як розповіла в коментарі журналістам її близька подруга Ольга Діктоиіч, Валентини не стало вчора, 22 березня. Вона померла на 92-му році життя.

«Валя померла в одному з приватних підмосковних пансіонатів для літніх людей, де вона жила останнім часом», – зазначила вона в спілкуванні з російськими журналістами.

Варто відзначити, що Валентина Дворянинова жила одна, дітей у неї було. У легендарної співачки також не було мільйонів і власної квартири, а все своє життя вона прожила в кімнаті звичайної комуналки.

Повідомляється, що церемонія прощання з Валентиною Дворяниновою запланована на 25 березня, а сам захід пройде в залі Митинського крематорію.

Саме Валентина Дворянинова далекого 1964 року записала знамениту пісню з телепередачі «На добраніч малюки». Під її голос протягом дванадцяти років засинала вся дітвора разом з їх втомленими іграшками.

Крім цього, Валентина Дворянинова шість років була солісткою знаменитого оркестру Олега Лундстрема, активно співпрацювала з класиками радянської пісні Яном Френкелем, Андрієм Петровим і Андрієм Ешпай. А візиткою карткою співачки стали такі відомі композиції, як «Калина червона», «Карелія», «Як тобі служиться».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.