Російська пропаганда показала “співробітника СБУ”, який заявляє про нібито причетність України до катастрофи MH17

Прозоров стверджує, що він начебто був російським шпигуном.


У Росії сьогодні, 25 березня, у професійне свято працівників СБУ, організували прес-конференцію за участі начебто екс-співробітника української спецслужби Василя Прозорова. Під час неї колишній СБУшник заявив, що Україна нібито причетна до збиття рейсу MH17 над Донбасом у 2014 році.

Про це пише російське агентство ТАСС.

За словами Прозорова, він начебто працював у Службі безпеки України, а після Революції гідності почав “добровільно сприяти спецслужбам РФ в отриманні інформації”.

“Моє особисте переконання, і воно підкріплюється … інформацією, що до катастрофи Boeing причетна українська сторона. Перший момент, який мене насторожив, – це феноменально швидка реакція українського керівництва. Однозначно склалася думка, що президент Порошенко і його прес-служба знали заздалегідь про це. Другий момент, який не на користь України, – це те, що на той момент бойові дії велися вже кілька місяців, а повітряний простір над зоною бойових дій закрито не було”, – розповів Прозоров.

Він також стверджує, що коли намагався дізнатися більше про авіакатастрофу, йому начебто відповідали: “Не лізь в цю тему, якщо не хочеш неприємностей”.

“Але дещо все-таки просочується, і я, аналізуючи інформацію, можу зробити припущення, хто до цього причетний або хто причетний до приховування слідів цього злочину. На мою думку, це дві людини – нинішній заступник голови адміністрації Порошенко Валерій Кондратюк і нинішній начальник головного управління розвідки Міноборони Василь Бурба”, – запевнив колишній “співробітник СБУ”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.