“Державний зрадник, який пиячив на роботі”: В СБУ зробили гнівну заяву про колишнього колегу, що об’явився в Росії

Колишній співробітник спецслужби дискредитував мундир офіцера пияцтвом на роботі і був звільнений.

Екс-співробітник Служби безпеки Василь Прозоров, який сьогодні публічно виступив в Росії, був звільнений зі спецслужби через службову невідповідність та пияцтво. Про це повідомили в прес-службі відомства.

За його словами, російська пропаганда використовує зрадників України для оголошення своїх фейків про якісь “таємні в’язниці” СБУ тощо.

“Показово, що Василь Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу Антитерористичного центру Служби безпеки України за службовою невідповідністю – систематичне вживання алкоголю на робочому місці, дискредитація звання офіцера. Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю і військової присягою, знайшовши у ФСБ РФ “гідних” людей. Але це чудовисько має пам’ятати долю Іуди. Справа лише часу”, – йдеться в повідомленні української спецслужби.

Як сьогодні ми повідомляли, екс-співробітник СБУ Прозоров зізнався у “зливі” Росії даних про українську армію. Він заявив, що свідомо зрадив Україну і працював на російські спецслужби, яким нібито надавав секретну інформацію.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.