Зупинилась дорога автівка, з неї вийшли молода дівчина і старий дідусь. Вона поїхала, а він залишився чекати. Ось уже десять років чекає

Цю історію розповів чоловік який проїжджав біля однієї кафешки і побачив на узбіччі дідуся, який сидів на іпроводжав сумним поглядом кожну автівку.

Чоловік хотів допомогти, але спершу вирішив запитати в кафе чому цей старий сидить на узбіччі. Те, що йому розповіли – чоловіка шoкyвало.

Всі ми знаємо сумну історію про пса Хатіко, або коли тварин викидають і відвозять подалі, нам стає дуже їх шкода, але те, що старого кинула так само власна дочка, як непотрібну річ ніяк не могло вкладатися в голові.

Виявляється, одного літнього дня ​​10 років тому під’їхала машина з неї вийшла дівчина і той самий старий, вона щось сказала йому і поїхала.

Коли наступного дня працівники прийшли на роботу, побачили старого, який все так же сидів на узбіччі. Вони запитали його, чому він тут сидить і відповідь кинув їх в шoк, він відповів, що чекає дочкy, яка обіцяла по нього приїхати.

Так і минуло стільки років, узбіччя стало домівкою для нього, а він все чекає і вірить, що дочка повернеться.

А люди з придорожньої кафешки допомагають його і годують, адже старий нікуди не хоче йти.

Після цієї історії чоловік сфотографував старого – сподіваючись знайти родичів, або небайдужих людей. А поки час йде, старий все ще чекає і сподівається, що його забере донька.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.