“Мене в Києві забули”: Телеведуча Жанна Бадоєва відмовилась від українського паспорту

Екс-ведуча проекту про подорожі «Орел і Решка» Жанна Бадоєва зробила несподівану заяву.

В інтерв’ю програмі «А поговорити?» Вона розповіла, що готує своє нове шоу на російському «Першому каналі». З Києва вона поїхала шість років тому і навіть змінила український паспорт. Як говорить Жанна, вона зробила вибір на користь італійського громадянства після того, як вийшла заміж за Василя Мельчиніна, який родом зі Львова, але живе і веде бізнес в Італії. Пара оселилася в Венеції.

«Я поїхала з Києва… Вже шостий рік. Я там нічого не веду, вони мене, напевно, забули. Я працюю в розважальному слоті, тому, в принципі, я розважаю людей усього світу », – сказала Жанна.

Також Бадоєва висловилася з приводу скандалу з продюсером «Орла і решки» Нателлою Крапівіною. Нагадаємо, її обурило інтерв’ю Бадоєвої «Вечірньому Урганту», в якому вона розповідала, як створювався проект. У свою чергу, Крапівіна заявила, що Жанна не має до створення шоу ніякого відношення, а була просто «запрошеною ведучою».

«Я була дуже здивована тою її заявою та її реакцією на те, що я говорила практично протягом десяти років. Я не бачила цього звернення, я не дивилася. Мені подзвонили наші спільні друзі і кажуть: «Жанна, що відбувається?» Я кажу: «Я не знаю, я в шоці». Ми придумали цей проект у 2010 році, чому зараз вона вирішила свою реакцію виплеснути, я не знаю. Мені не дуже це цікаво. Я давно пішла з «Орла і решки», – сказала Бадоєва.

Зараз вона стала ведучою нового шоу про подорожі в Росії, продюсером якого виступив її чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.