Справжній скандал! Тренер побив нападника своєї команди

Нападник вірменського “Арарату” Мпумелело Дадібой звання звернувся до Федерації футболу Вірменії із звинуваченнями на адресу головного тренера команди Абраама Хашманяна.

Південноафриканський футболіст звинувачує наставника в побитті. – 2 березня “Арарат” програв. Я не зіграв, але після поєдинку він підійшов до мене і сказав, що я посміхався і дав мені ляпас. Я був дуже обурений, і один з моїх товаришів по команді бачив це і теж дуже обурився.

Я нічого не сказав, тому що думав, що мене виженуть з команди. Якби я сказав щось, все б це знали. Наступний інцидент стався 25 березня після товариського матчу. У цій грі я отримав трохи ігрового часу. 10 хвилин зіграв в позиції лівого захисника, хоча я – лівий нападник.

Він кожен раз ставив мене на іншу позицію, навіть коли я насилу пристосовувався до неї під час тренування. Після гри Абраам прийшов до мене в кімнату і покликав мене, мало того, що кричав “дурний, марний, чорний іноземець”, так ще й потім дав ляпас і вдарив мене.

Я почав штовхати його, деякі футболісти побачили те, що відбувається і зупинили тренера. Мені було боляче, і я був шокований, що тренер може вдарити гравця. Найгірше те, що він прийшов в мою кімнату і побив мене, тому що я завжди мовчав.

Оскільки всі були там, я замовк, мої товариші по команді не дозволили тренеру продовжити, я не став битися, попросив відвезти мене в лікарню. Мені було боляче, але мені не дозволили. Лікар клубу прописав таблетки знеболюючі, у мене боліли шия, ліве око і щелепу.

Я звернувся у федерацію, мені подзвонили, я дав свідчення, розповів, що сталося. Вони сказали, що розслідують інцидент. Зараз чекаю. Якщо федерація не допоможе, я відразу відправлю свою справу в ФІФА, – сказав звання в інтерв’ю.

Тренер в свою чергу пообіцяв звернутися в поліцію, а також розірвати контракт і вигнати звання з команди.

“Це брехня. Такого не було, і не може бути. Він ледачий футболіст і до того ж брехун. Він ще й злодій, він вкрав футбольну форму з клубу. Він і його друзі створили якусь коаліцію проти мене, так як знають, що ми не продовжив з ними контракт”, – прокоментував ситуацію Хашманян.

ФФА підтвердила факт подачі футболістом заяви: – З огляду на той факт, що протягом останніх двох днів Федерація футболу Вірменії отримала ряд питань про конфлікт між головним тренером єреванського “Арарату” Абраама Хашманяном і футболістом Мупелело Дадібой звання, ми хочемо уточнити наступне: Футболіст ФК “Арарат “Мпумелело Дадібой звання, дійсно, подав скаргу до Федерації футболу Вірменії, зазначивши, що головний тренер ФК” Арарат “Абраам Хашманян вдарив його і висловив расистські образи.

Відповідні органи Федерації футболу Вірменії вже заслухали пояснення з обох сторін і зараз займаються вивченням справи, – говориться в заяві ФФА.

Що цікаво, буквально в цей же день ФК “Арарат” відправив листи в ФФА зі спростуванням слів футболіста, зібравши під ним підписи більшості гравців команди: – 25 березня “Арарат” провів товариську зустріч з “Юніор-Севаном” в спорткомплексі Дзорахбюр.

Футболіст команди Мпумелело Дадібой звання подав скаргу до Федерації футболу Вірменії, в якій говориться, що головний тренер команди Авраам Хашманян вдарив його і висловив расистські зауваження.

Створилася нездорова ситуація, але сьогодні кілька футболістів команди, тренери та представники клубу відправив лист в ФФА зі спростуванням слів гравця команди Дадібоя звання, – йдеться в прес-релізі клубу.

Під листом підписалися: тренери Абраам Хашманян, Ара Нігоян Сергій Гагікович, Армен Тоноян, Армен Киракосян, Ашот Григорян, Тигран Есаян і кілька працівників клубу. А також гравці Рафаель Сафарян, Завен Бадоян Завен Левонович, Гор Погосян, Размик Акопян, Саркіс Шагінян, Артем Симонян, Матвій Гуйганов, Кевін нтик, Хосин Лагун і Абубакар Гассама. ФФА на даний момент не прокоментувала цей лист.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.