Жорстокість не знає меж: студентки замовили побиття однокурсника

Учениці медичного коледжу вирішили помститися студенту.

У Запоріжжі дві студентки медичного коледжу замовили побиття однокурсника, оскільки той не допомагав їм із навчанням та не давав списувати. Дану інформацію повідомив активіст Андрій Чечель у соціальній мережі Facebook, – пише Ровесник.

Інцидент стався на території Медичного коледжу по вулиці Космічна 2-в. Під час перерви кілька невідомих напали на 16-річного студента, а коли інший студент намагався розборонити бійку, то нападники напали на нього.

“За фактом маємо двоє постраждалих 16-річних студентів, які отримали травми різної тяжкості иа госпіталізовані. Такі травми, які могли призвести до летального результату (черепно-мозкові травми, травма шиї). Підліткам була надана швидка медична допомога”, – повідомив він.

Як виявилося пізніше, причиною побиття стала відмова студента давати списувати. До речі, поліцію викликати не стали, а побиті підлітки були відправлені до райвідділу для написання заяви. “Я так думаю, що це через те, щоб не створювати негативні статистичні проблеми для даного навчального закладу”, – написав Чечель.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.