У Миколаєві злочинець заявив, що випадково вбив, розчленував і викинув останки тіла своєї мами

35-річний громадянин Росії, який убив і розчленував тіло своєї власної матері в Миколаєві, заявив правоохоронцям, що скоїв злочин випадково.

Про це « Новинам-N » повідомив співрозмовник в прокуратурі.

За словами джерела, підозрюваний розповів, що посварився з матір’ю і, в запалі сварки, штовхнув її. Жінка не втрималася на ногах і впала, при цьому вдарилася головою об одвірок. Після цього вона перестала подавати ознаки життя.

Син, злякавшись відповідальності за скоєне, негайно почав шукати в інтернеті відповідь на питання: як заховати тіло? Саме в мережі він і знайшов підійшов йому варіант: порубати тіло на шматки, скласти в бочку і втопити.

Коли купив все необхідне і приступив до реалізації, виникла проблема – ноги мами не вміщалися в бочку. Якщо верхню частину тулуба він швидко порізав на невеликі шматки і склав у бочку, то з ногами потрібно було довго возитися. Тому чоловік і вирішив викинути нижні кінцівки в сміттєвий бак, в надії на те, що там останки з’їдять бродячі собаки.

Бочку з головою і іншими частинами тіла він викинув в річку на півострові Аляуди, спеціально взявши для вивезення автомобіль напрокат. Саме GPS навігатор в машині дозволив потім відстежити місце перебування водія, піти по його слідах і знайти місце з останками в бочці. Адже відразу після скоєння злочину чоловік заявив про пропажу матері в поліцію, а коли поліцейські нагрянули до нього, то перший час заперечував і говорив, що не знає, де його мама.

Зараз в скоєнні злочину він зізнався, але запевняє, що зробив все випадково.

Загиблої жінки було 56 років, вона працювала бухгалтером в МНУ ім. Сухомлинського.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, вранці 2 квітня, в Миколаївський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області звернулися працівниці миколаївської звалища з повідомленням про те, що виявили в смітті фрагменти людського тіла.

На місці події поліцейські встановили, що тіло належить жінці похилого віку і її смерть настала недавно. Слідчі почали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, попередньо, по ч. 1 ст. 115 КК України. Співробітники управління карного розшуку оперативним шляхом встановили особу вбитої, нею виявилася 56-річна мешканка Миколаєва. За день до жахливої ​​знахідки саме про її зникнення в Центральний відділ поліції повідомив син загиблої.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.