За кермом перебувала жінка: У Запоріжжі семирічний хлопчик загинув під колесами “БМВ”

У Запоріжжі в результаті аварії загинув 7-річний хлопчик. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Запорізькій області. ДТП сталося близько 12:10 У Шевченківському районі Запоріжжя.

У понеділок, 8 квітня, близько полудня в поліцію надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Ігоря Сікорського. З’ясувалося, що автомобіль BMW, за кермом якого перебувала жінка, збив 7-річного хлопчика. Від отриманих травм дитина померла на місці.

Після прибуття поліцейські встановили, що хлопчик переходив дорогу в невстановленому місці. Також відомо, що після зіткнення іномарку занесло і вона в’їхала в огорожу житлового будинку.

В даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомляли про те, що в Запорізькій області сталася масштабна автокатастрофа.

На даний момент стали відомі подробиці. Як виявилося, в результаті аварії загинуло двоє людей, а ще шестеро були госпіталізовані. Автомобілі отримали серйозні механічні пошкодження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.