Бив, обливав окропом та погрожував: з’явилися деталі жорстокого убивства українки у США (фото)

Убивця тримав тіло Тетяни Гужви вдома упродовж п’яти днів.

У Сполучених Штатах Америки у штаті Вісконсін убили 23-річну українку Тетяну Гужву. Зловмисником виявився її чоловік-азербайджанець. Про це повідомляє Obozrevatel.

Уродженка Дрогобича, що на Львівщині, полетіла у США чотири роки тому. Згодом вона почала працювати менеджером у ресторані. З майбутнім чоловіком Фуадом познайомилася у одній із компаній.

Рідні загиблої майже нічого не знають про убивцю, адже ніколи його не бачили. Тетяна та Фуад просто розписалися, весілля планували зіграти в Україні цього літа.

Двоюрідна сестра Гужви наголосила, що Тетяна ніколи не розповідала про свої стосунки з чоловіком. Про те, що він її бив, стало відомо лише після смерті.

Американські правоохоронці повідомили, що українка більше десяти разів зверталася до поліції. У серпні минулого року Гужва заявила, що Фуад її душив, а згодом кілька разів вдарив по спині. На цьому знущання не припинилися – неадекватний азербайджанець також кидав у нею сковорідками та обливав окропом, погрожуючи убивством.

Згодом чоловіка арештували, однак він заплатив заставу у розмірі 10 тис. доларів та вийшов на волю. Дівчина переживала, що він уб’є її та доньку.

Після жахливого убивства стало відомо, що убивця тримав тіло українки вдома упродовж п’яти днів – з 30 березня. Фуад вдавав, що Тетяна жива, однак дуже заклопотана.

Рідні українки забили на сполох та почали постійно дзвонити на телефон Тетяни. Чоловік сам підняв трубку та зізнався у скоєному. Згодом правоохоронці затримали зловмисника. Його планують відпустити на волю під заставу в розмірі 1 млн доларів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.