Весільні фотографи назвали явні ознаки неминучого розлучення молодят

Професійні весільні фотографи поділилися своїм досвідом і розповіли, які існують ознаки того, що шлюб триватиме недовго і молодята неминуче розлучаться, пишуть “Факти”.

На популярній соціальній інтернет-платформі Rеddіt професіонали розповіли, що багато що стає зрозумілим уже за поведінкою і емоціям пари під час фотосесії. «Якщо один постійно зупиняє і критикує другого, а потім постить фото в соцмережі з підписом:” Я вступаю в шлюб з моїм кращим другом і спорідненою душею“, то діла не буде», – пише один з фотографів.

Багато хто впевнений, що дуже показовим є те, як пара розрізає весільний торт. Це часто демонструє справжні почуття нареченого і нареченої і ступінь їх поваги один до одного. Так, в якості поширеного жарту торт іноді розмазують по обличчю свого партнера. Іноді це відбувається за обопільною згодою і домовленістю. Але якщо хтось (найчастіше це буває наречений) вирішить зробити це несподівано для іншого, то це тривожний сигнал. «Кожен раз, коли це відбувалося на весіллях, де я працював, шлюб закінчувався розлученням». Хтось зазначав, що подібний вчинок нареченого може сильно засмутити не наречену, що не очікувала такого вчинку, так як це зіпсує її святковий макіяж і сукню.

Червоною лампочкою для майбутньої дружини повинен стати флірт нареченого зі сторонніми жінками під час церемонії. Так, одна жінка-фотограф розповіла про те, що на одному з весіль жених, дивлячись через плече нареченої, підморгував їй і її асистентці. Подружжя прожило разом недовго.

Також повинно насторожувати, якщо один із наречених поводиться надто тихо і майже весь час мовчить. Так, в одній із розповідей говорилося, що наречений за весь день не сказав сам більше десяти слів, в той час як наречена і її мати були вкрай галасливими і схвильованими. «Наречена хотіла, щоб все було ідеально. Через два тижні я показав їм фотографії. Наречений все ще був неговіркий. А наречена поскаржилася, що на знімках він не посміхається і зажадала від мене знижку тому, що той не виглядає щасливим. Вони розлучилися через рік. Я це точно знаю тому, що через чотири роки після цього весілля я фотографував заручини того ж хлопця і його нової нареченої. Він виглядав набагато щасливішим», – каже фотограф.

Коли напередодні вінчання наречений і наречена обговорюють з професіоналом подробиці фотосесії, поганою ознакою є зневага до бажань іншого і спроби змінити партнера. «Я знав хлопця, який любив пoкер, пивo, сигapи, відеоігри. Він хотів фотосесію, зроблену в стилі салуна з вестернів. А наречена заявила, що він більше “не буде дозволяти собі такі речі”. Бідолаха сидів в мовчанні, поки я ніяково намагався спланувати фотосесію з йоркширським тер’єром. Я ще не встиг обробити фотографії, як він подзвонив мені і сказав, що вони розлучилися», – повідав один оповідач.

Хоча в день весілля всі зазвичай нервують, сварки і суперечки під час церемонії і урочистого прийому також не призводять ні до чого хорошого. «Я і мій чоловік працюємо фотографами на весіллях. Одна пара, яку ми сподівалися більше ніколи не побачити, лaялася весь день. Вони уникали навіть дивитися один на одного, так все було погано. Нам навіть довелося пару раз “прифотошопити” посмішку нареченому, щоб він хоча б виглядав щасливим», – розповіла жінка.

Іноді в день весілля наречена вперше бачить нареченого п’янuм і їй доводиться червоніти за його поведінку перед гостями. Були випадки, коли рішення про розлучення приходило в голову молодій дружині ще під час самої весільної церемонії.

Ще один користувач висловив думку, що судити про довговічність шлюбу можна по тому, як наречені долають труднощі, що виникають в день весілля. І описав випадок зі своєї кар’єри фотографа. Одна нестандартна пара вирішили одружитися в лісі – в дерев’яній хатині, перед якою розклали багаття. Було запрошено багато друзів, які взяли з собою своїх собак. Гостям подавалися веганські страви. «Все було ідеально, не враховуючи того, що нареченій не доставили вчасно її сукню і вона була дуже цим засмучена. Вона була в спортивних штанах і в футболці з Міккі-Маусом. Тоді наречений зняв свій костюм, залишившись в білій сорочці і тpуcах-боксерax. І сказав: “Ну, нам пора”, тому що ведучому церемонії потрібно було їхати через годину. Вона засміялася і вони пішли разом. Я був у шoці. але, якщо і було дивно бачити вoлoхаті нoги нареченого на моїх весільних фотографіях, знімати їх було весело і навіть мило. І вони відчували себе повністю комфортно. Упевнений, що у них буде все добре», – йдеться у висновку.

А ще один фотограф каже, що найчастіше розлучалися ті з «його молодят», які одружилися під відкритим небом. Він навіть назвав парк, прозваний ним «зловісною галявиною», де всі, що одружилися на його території, стовідсотково розлучалися. Цієї точки зору, як виявилося дотримуються багато фотографів. Вони теж не довіряють шлюбам на природі. Але не всі бачать в цьому щось містичне. Просто вітер, дощ та інші природні явища можуть зіпсувати весілля і стати причиною сварки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.