Гороскоп відносин: як панянки різних знаків Зодіаку виховують чоловіків

Ми з вами погодимося: виховувати чоловіків – справа невдячна і пуста, але, тим не менш, багато жінок не упускають цю можливість! Причому пані різних знаків Зодіаку ставляться до виховання сильної статі по-своєму. Давайте дізнаємося як!

Овен
Овен – панянка категорична і на будь-яку помилку, недовго думаючи, просто дає стусан. Смачний такий, з гучним звуком. Чоловік від несподіванки найчастіше округлює очі і прикидається пнем: мовляв, я нічого не знаю, нічого не бачив. Але з Овном таке не “прокотить”. Вона, якщо треба, і другий стусан відважить, і третій. Причому може зробити це публічно. А що такого?

Телець
Телець чоловіків зазвичай ставить нижче себе. Що з них взяти? Даремні, безпорадні, не найрозумніші, але такі милі створіння! Поки все йде за планом і “мужчинка” поводиться тихо, Телець спокійна. Ну, тобто тримає його в рамках, але все в рамках пристойності. Але варто коханому порушити дисципліну, як наша панночка тут же втрачає терпіння і відправляє чоловіка до мами. Пробачити пробачить, але тільки після щирого каяття і покупки дорогої каблучки.

Близнюки
Близнюки не сприймають будь-яке виховання дорослої особи, що відбулася. Робити їм, нічого? Вони краще займуться чимось корисним. Якщо Близнюкам щось не подобається в чоловікові, вони просто з ним не зустрічаються / не живуть / не заводять дітей. Все геніальне просто.

Рак

Головний принцип Раків – турбота і любов. Завжди теплий і чистий будинок, смачна вечеря – будь-який чоловік завжди біжить з роботи до неї. Але варто йому десь затриматися, як Рак витягує свою магічну клешню, щоб акуратно розкрити милому мозок. Ще довго вона буде їсти його по ложечці, примовляючи: “І як же тобі не соромно! Я ж все для тебе … Все!”

Лев
Левиці нікого не виховують, тому що спочатку вибирають в партнери самодостатніх чоловіків. Такі самці ні за що не дозволять себе повчати. Максимум, на що здатна Левиця в таких відносинах, – це порикувати. Підвищать один на одного голос, заспокояться і вгамуються до наступного загострення пристрастей.

Діва
Діва виховує довго, наполегливо і нудно. Чоловік вже встигає прожити ще одне життя, а вона все ніяк не вгамується. Причому Діва часто бачить, який пацієнт має шанси на одужання, а який повністю безнадійний. Але їй совість не дозволяє передати іншій жінці цю недовиховану свиню. Тому вона виховує до пори до часу, а потім, звичайно, кидає його.

Терези
Терези впевнені, що похвала – кращий спосіб виховати чоловіка. У перший час він живе з нею, як у Христа за пазухою. Він не робить зовсім нічого, а Терези при цьому примудряються їх нахвалювати! Але дуже скоро наш благовірний починає розуміти, що охочих скласти особисте щастя Терезів дуже багато, і починає ворушитися. Так він бере себе в руки і перевиховується.

Скорпіон
Скорпіон – майстер по перевихованню. У хід йдуть шантаж, погрози, брехня, домінування і прояв влади. Дуже швидко чоловіки Скорпіонів стають білими і пухнастими, але тут нашим вихователькам стає нудно і нецікаво. Але це не проблема! Адже завжди можна знайти того, кого ще раз можна перевиховати. І ще раз!

Стрілець
Стрілець виховує благовірного, як собаку. Зробив щось хороше – отримай нагороду, погане – стусана і потиличника. В цілому, це працює прекрасно. В кінцевому рахунку Стрілець виховує з чоловіка ідеального робота, який, коли треба, подасть лапу. Тільки знову ж нашій панночці стає нудно. Виховувати-то більше ж нема кого!

Козеріг
Як виховний захід Козеріг обирає пиляння. Словом, те, що так ненавидять всі без винятку чоловіки. З цієї причини поруч з Козерогом залишаються тільки чоловіки-ганчірки, які солодше редьки нічого в цьому житті не їли. Якщо Козеріг не хоче залишитися в цьому житті одною, то їй бажано переглянути свої методи виховання. Або хоча б стати м’якшою і менш нудною.

Водолій

Водолій – мабуть, єдиний знак Зодіаку, який не виховує нікого, навіть чоловіків. Навіщо їм це треба? Зайві проблеми, зайві турботи, звикання і залежність. Та ну його! Водолій приймає чоловіка, яким він є, або не зустрічається з ним взагалі.

Риби
Риби виховують чоловіків (або думають, що виховують) своїми душевними стражданнями. Істерики – це їх все! Заламування ручок, сльози, зітхання – все це присутнє в щоденній поведінці Риб. А найулюбленіший їх спосіб – це довго і картинно мовчати, а на всі питання відповідати: “Ні, нічого не сталося. Все нормально”.

А як виховуєте своїх благовірних Ви? Або, може, ви – Водолій, який переконаний, що виховувати можуть тільки мами? Поділіться своєю думкою в коментарях!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.