Олена Зеленська пояснила свій скандальний допис у Facebook

Дружина кандидата на пост президента України Володимира Зеленського Олена пояснила свій скандальний допис у соціальній мережі, через який її звинуватили у співпраці з РФ.

Про це Олена Зеленська написала у Facebook.

“День тиші? Для мене він виявився занадто гучним! Сьогодні поширили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Чи не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання – залишити. Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні. Від того, що відібрали Крим. Це не вкладалося в голові! Було страшно, що починається війна.
Тоді зі мною вперше сталося те, що з багатьма з нас відбувається зараз. Я прокидалася і засинала з Фейсбук.
Чий пост я репостила вже не згадаю. Когось з друзів. Сьогодні з цього намагалися зробити новину дня. Дня тиші”, – пояснила свої дії Зеленська.

Дружина Володимира Зеленського запросила усіх на свою сторінку, щоб українці переконалися у її справжній позиції.

“Всіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що я писала тоді. Що репостила. Над чим розмірковувала. Багато – в тому числі з числа наших опонентів – саме так і зробили. А потім публічно спростували “новину дня” і вибачилися. За що хочу їм подякувати”, – зазначила Зеленська.

Також у штабі Зеленського розшукали пост, котрий у 2014 році поширила Олена Зеленська.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.