На Донбасі внаслідок нічного обстрілу окупантів загинув 20-річний український військовий

З початку доби зафіксовано вже дев’ять ворожих провокаційних обстрілів позицій Об’єднаних сил.

На Донбасі вночі в результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ загинув український захисник, ще один дістав поранення.

Як передає кореспондент, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк. «За наявною інформацією, вночі внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ загинув один український герой, 1998 року народження», – сказав Гуцуляк.

Окрім цього, внаслідок ворожих обстрілів дістав поранення один український захисник, наразі військовослужбовець отримує кваліфіковану допомогу у медичному закладі.

Речник зазначив, що від початку поточної доби станом на 12.00 російсько-окупаційні війська здійснили вже 9 провокаційних обстрілів оборонних позицій Об’єднаних сил. Так, вночі ворог тричі вів обстріли оборонців Новоолександрівки, тут окупанти застосовували гранатомети різних типів та стрілецьку зброю.

Також українські захисники після 01.00 зафіксували розриви 5 ворожих мін калібру 82 мм.

З 01.30 окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї оборонців Попасної, ці ж види зброї ворог застосував з 06.45 по захисниках Катеринівки.

О 07.10 поблизу Катеринівки зафіксовано ведення вогню ворожим снайпером. З 07.20 до 8.10 російсько-окупаційні війська двічі застосовували гранатомети та інше піхотне озброєння по оборонцях Золотого-4.

З 08.15 ворог розпочав обстріл з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Павлополя. Ворожа збройна провокація тривала тут майже до 09.00.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил один український військовослужбовець дістав поранення.

21 квітня окупанти двічі порушили режим припинення вогню.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.