Облив бензином та підпалив: Чоловік жорстоко розправився зі своєю співмешканкою

У селі Коростівці Жмеринського району на Вінниччині 52-річний чоловік облив бензином та підпалив свою 50-річну співмешканку.

Подія трапилася 21 квітня. Жінка у важкому стані знаходиться у реанімації, повідомили у відділі комунікації поліції області.

“За словами затриманого, між ним та співмешканкою раптово виникла сварка. Розлютившись, він облив жінку бензином та підпалив. Потерпіла з термічними опіками тіла та дихальних шляхів госпіталізована у реанімаційне відділення лікарні. Стан її здоров’я важкий”, – розповів начальник жмеринської поліції Валерій Домбровський.

52-річного правопорушника затримали. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Йому оголосили підозру у замаху на вбивство та взяли під варту. Чоловікові загрожує до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, у селі Цибулеве Знам’янського району на Кіровоградщині поховали 22-річну Аллу Мацібору. Її облив бензином і підпалив чоловік Володимир, 40 років. Жінка отримала понад 70% опіків тіла. Шість днів її намагалися врятувати в опіковому центрі обласної лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.