В результаті страшного ДТП у центрі Маріуполя загинув політик

Сьогодні, 22 квітня, вранці на проспекті Миру, в районі кінотеатру «Перемога», сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті загинув 60-річний водій.

За словами очевидців, тут автомобіль врізався в стовп. Водій в результаті загинув.

Автомобіль «Форд» врізався в стовп, від отриманих травм водій загинув на місці аварії. Як стало відомо, за кермом був Валерій Ксенофонтов, заступник колишнього мера Маріуполя Юрія Хотлубея.

Як виявилося, загиблий – Валерій Ксенофонтов, який з 2005 по 2007 рік очолював «Маріупольтепломережа», після чого протягом двох років був заступником колишнього міського голови Юрія Хотлубея.

За словами правоохоронців, аварія сталася через те, що водій не впорався з керуванням. Можливо, в дорозі йому стало погано – в салоні були розкидані таблетки для нормалізації тиску.

У прес-службі поліції Маріуполя 0629 повідомили, що в даний час вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Ведеться слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.