“Поїхав на заробітки, а повернувся в комі”: 31-річний чоловік потребує допомоги

Вже понад три місяці лежить у комі тернополянин Ігор Кав’юк. Чоловік через черепно-мозкову травму у Словаччині, впав у кому і досі не прокинувся.

Лише один день перебування у центрі нейрореабілітації коштує понад 6 тис. гривень. Рідні Ігоря просять небуйдужих про допомогу на лікування.

Вже понад три місяці лежить у комі тернополянин Ігор Кав’юк.

Чоловік через черепно-мозкову травму у Словаччині, впав у кому і досі не прокинувся. Лише один день перебування у центрі нейрореабілітації коштує понад 6 тис. гривень.

Рідні Ігоря просять небуйдужих про допомогу на лікування. – Все почалось з того, що Ігор знайшов роботу логістом у Словаччині, і у пошуках кращого життя поїхав туди заробляти гроші, – розповідає мати чоловіка пані Ярослава. – Робота там була хороша, його дружина збиралась їхати до нього. Але одного страшного для нашої сім’ї дня, він впав зі сходів, у будинку, де жив, і дуже сильно вдарився головою. Він жив у тому будинку ще з трьома хлопцями, і вони, на жаль, не відразу звернулись до медиків. За декілька днів Ігор впав в кому. Чоловіка потрібно було терміново оперувати.

Рідні зібрали кошти і перевезли його зі Словаччини в Тернопіль, де його почали лікувати. Потім медики направили його на лікуванні в Науково-практичний центр нейрореабілітації у місті Бровари, де його й прооперували.

– Лікарі дають надію, кажуть, що у нього жива кора головного мозку. І тому його можна поставити на ноги, – розповідає дружина Ігоря пані Інеса. – Ігор самостійно дихає, чує, реагує на біль та лікарів. Тому ми віримо у те, що він найближчим часом відкриє очі.

Родина чоловіка просить допомоги у всіх небайдужих, бо не можуть впоратись самотужки. Лише один день перебування у клініці, де тернополянин проходить лікування та реабілітацію, коштує понад 6 тисяч гривень.
Довідка:

Кошти можна перерахувати на номер картки мами: 5168 7573 9714 9586 Кав’юк Ярослава Мирославівна.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.