У Зеленського показали, як подолати корупцію: що замислив слуга народу

Депутатська недоторканність повинна піти в минуле

Молода команда лідера президентської гонки, відомого українського коміка Володимира Зеленського рішуче переконана, що необхідно зняти з народних депутатів недоторканість, перезапустити антикорупційні органи і послабити тиск на бізнес.
Про це стало відомо із заяви голови Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро (НАБУ) Галини Янченко в ефірі одного з українських телеканалів, пише портал “Політека”.

“Депутатська недоторканність повинна піти в минуле, НАПК перезапущений, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, сподіваюся, теж, принаймні керівництво”, – наголосила вона.
Також, за її словами, важливим кроком є зменшення тиску на бізнес.

“Ми знаємо, що сьогодні господарські і фінансові справи розслідують всі, хто хочуть — і СБУ, і податкова. У нас навіть залишилася податкова міліція! Все це треба прибрати, щоб люди могли розвиватися, розвивати економіку, створювати нові робочі місця. Тому потрібен єдиний орган, який буде займатися господарськими і фінансовими справами, а бізнес буде займатися тим, що і повинен робити — розвивати економіку”, – наголосила експерт.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дмитро Разумков, який є спікером виборчого штабу Володимира Зеленського, а в подальшому може зайняти посаду керівника АП, заявив, що єдиною державною мовою в Україні є українська. Але розвиток мови має відбуватися не методом батога, а методом пряника. Про це Дмитро Разумков сказав на брифінгу в понеділок, 22 квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.