Російські ЗМІ потрапили в гучний скандал через фото дружини Зеленського: трохи переплутали

Російські журналісти відзначилися своєю неуважністю

На російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі “Час покаже” на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.

Про це повідомила сама Людмила на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Дуже смішна ситуація 😂! Може це хороший знак для мене?! Зустрічаю сьогодні знайому, а вона каже, що мене на ОРТ показують, як першу леді України (моя фотографія і підпис — Олена Зеленська). Для глядачів цього каналу, дружина президента виглядає саме так 😄!”- написала Людмила Капустяна.

Людмила Капустяна припустила, що російські журналісти просто переплутали, оскільки вона нещодавно писала статтю про стиль перших леді для одного з українських видань і в авторстві публікації розмістили не тільки її ім’я, але і фотографію.
“Нещодавно я писала статтю про стиль перших леді для одного українського видання і давала своє фото, щоб позначити авторство. Схоже російські журналісти до кінця не прочитав матеріал і інформація про те, що я стиліст, а не Олена Зеленська була упущена. Висновок: не вірте всьому, що показують по телевізору 😉!”- додала жінка.

Як доказ Людмила Капустяна опублікувала фотографію, яку використали на російському телеканалі.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218255951328138&set=a.10203624211743793&type=3

У коментарях користувачі посміялися і висловили надію на те, що Людмила Капустяна найближчим часом точно повинна вийти заміж.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.