У Кременчуці нарешті знайшли тіло дівчини яку шукали місяць(ФОТО,ВІДЕО)

Тіло дівчини знайшли вчора — рівно через місяць після трагедії.

24 квітня, виповнився рівно місяць, як на річці Дніпро в Кременчуці перекинувся човен з молоддю. Тоді одна дівчина врятувалася, а троє хлопців загинули, їхні тіла знайшли пізніше у дніпровій воді. Ще одну дівчину з перекинутого човна шукали рівно місяць.

І саме сьогодні, 24 квітня, у Дніпрі знайшли тіло цієї дівчини, яку шукали з 24 березня. Про це інформує Кременчуцька газета.

Тіло дівчини виявили волонтери у районі села Кам’яні Потоки. Воно спливло на поверхню і знаходилося у воді серед очерету. Про це повідомив керівник Кременчуцької рятувально-водолазної станції Василь Білоус.

На місце, де знаходилося тіло дівчини, вказав екстрасенс. Його спеціально запросили на пропозицію волонтерів, інформує КременчукToday.

Тіло виявили неподалік острова Шарай — у місці, яке називають Дурний кут. Це за 3 кілометри від точки, де перекинувся човен — значно нижче, ніж сталася трагедія і значно нижче того місця, де були знайдені тіла трьох хлопців. Саме тому пошукові роботи довгий час не давали результатів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.