«У нас кипиша нет». В оточенні Коломойського розказали, що буде з Приватбанком

Останнім часом Україною активно поширюються чутки про проблеми з роботою Приватбанку.  Таку інформацію розсилають і самі клієнти і оплачені спамери та боти.

?????????????????????????????????????????????????????????

«Главком» звернувся до одного з найближчих соратників дніпропетровського мільярдера

«У нас все спокійно, ніякої паніки немає, я ж сам тримаю гроші в «Приватбанку», – запевнив «Главком» співрозмовник з оточення власника «ПриватБанку» Ігоря Коломойського. – Насправді всі домовленості відбувалися ще два місяці тому, зараз просто піднявся інформаційний галас».

Співрозмовник допускає, що в результаті у банку може частково з’явитись інший акціонер, скоріш за все, іноземний: «А Коломойський може продати свою долю в банку у зв’язку з переходом у політику – він нещодавно вступив до «Укропу», очолив комісію партійного контролю і збирається займатись політикою відкрито і серйозно. Тож буде позбавлятися комерційних активів, які можуть залежати від публічної діяльності».

За словами джерела, ситуація навколо «Приватбанку» точно не призведе до напруження у стосунках між Коломойським і Петром Порошенком. «У них все добре, вони бачаться мінімум раз на тиждень», – запевнив соратник олігарха.

Як відомо, впродовж уже кількох місяців не вщухають чутки щодо можливої націоналізації Приватбанку. Минулого тижня з’явилась інформація про те, що в п’ятницю, 9 грудня, банк націоналізують. Тепер “експерти” називають інші можливі дати оголошення про націоналізацію фінустанови – 23 чи 30 грудня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...