Чоловік втрачає пам’ять кожні 48 годин після побаченого суїциду

Колишній англійський поліцейський змушений кожні дві доби заново згадувати все своє життя. У 32-річного жителя Англії Енді Рея через пережиті стресові ситуації під час роботи у поліції розвинулась амнезія. Тепер пам’яті чоловіка вистачає всього лише на 48 годин. Після цього Енді забуває свою дружину, доньку, друзів та все своє життя, повідомляє The Daily Mail.

suic3

Щоб хоча б якось упорядкувати своє життя Рей почав вести щоденник. Саме спогади на папері й допомагають чоловікові пам’ятати хто він є. Останньою краплею, яка підірвала пам’ять поліцейського стало самогубство підлітка, свідком якого й став Рей. Вперше амнезія проявилась вже тоді, коли британець покинув службу у поліції й став вести власний бізнес. Однак одного дня Енді відчув сильний головний біль. Чоловік вирішив звернутися до лікарів. А вже за кілька годин медики зателефонували його дружині Джо й повідомили, що знайшли її чоловіка. За словами лікарів Енді ходив навколо лікарні та не знав хто він, і як він тут опинився.

Цікаво, що колишній поліцейський пам’ятає, як керувати автомобілем, коли почалась Друга світова війна і хто зараз є прем’єр-міністром Великобританії. Однак чоловік абсолютно забув усіх своїх друзів та родичів, день власного весілля та в якій школі навчався. Чоловікові знадобилося шість місяців щоб нарешті повірити, що в нього є дружина та донька. Тепер Енді Рей не розлучається з сім’єю більше ніж на дві доби. Інакше він знову забуде свою кохану Джо та донечку Хлоі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...