Невже народила: під будинком Маркл і принца Гаррі помітили швидку

У Великобританії недалеко від резиденції Фрогмор-гаус, де проживають принц Гаррі і герцогиня Сассекському Меган Маркл, журналісти помітили машину швидкої допомоги.


Про це повідомляє Express.

Більше того у небі над резиденцією помітили вертоліт, який кружляв над територією будинку.

Як відомо, дружина принца Гаррі Меган Маркл за прогнозами лікарів повинна народити вже найближчим часом. Більше того її мати Дорія Регланд недавно прилетіла з США до доньки і має намір залишитися з королівським подружжям після народження дитини.

При цьому відзначається, що раніше Маркл прийняла рішення народжувати вдома, також на пологах повинен бути присутній принц Гаррі.

Варто нагадати, що майбутній малюк принца Гаррі і Меган Маркл не буде схожий на жодного іншого з королівської сім’ї, він матиме більше привілеїв та точно увійде в історію Британії.

Після весілля принца Гаррі з колишньою американською акторкою Меган Маркл їхнє життя тепер, як на долоні. Піддані та все королівство обговорює буквально кожен їх крок та подих. Але одна подія взагалі не дає спокою британцям. Вони з дня на день очікують появи ще одного престолоспадкоємця. В найближчі тижні Меган Маркл народить первістка. Цей малюк буде незвичайним, і ось чому.

Нагадаємо, у британській королівській родині любов до фотографії відчуває не тільки герцогиня Кембриджська, але і герцог Сассекский. Фотографічний талант Кейт Міддлтон був ще в 2017-му високо оцінений професіоналами – Королівське фотографічне товариство Великобританії, в яке входять Енні Лейбовіц, Девід Бейлі і Дон МакКалин, включило її в свої ряди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.