Від імені Зеленського заявили, що мир на Донбасі має настати лише на умовах України

На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні у кого.

Мир на Донбасі має настати на умовах України, але методу швидко закінчити війну в регіоні немає ні в кого. Про це в ефірі телеканалу “112 України” заявив Дмитро Разумков, речник передвиборчого штабу Володимира Зеленського.

«На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні у кого. Але є розуміння, як треба йти для того, щоб цей мир настав. І мир повинен настати на умовах України. Якщо піти за принципом і тими пропозиціями, які лунають від Росії, то можна було б, напевно, прийти до цього миру, але я думаю, що для патріотів країни такий шлях неприйнятний», — сказав він.

Рішення президента Путіна про спрощену видачу російських паспортів на окупованій частині Донбасу Разумков назвав визнанням Кремля агресії зі свого боку.

«Фактично, це визнання РФ. Якщо по Криму вони зізнавалися, що окупували його, вони цю анексію називають поверненням на батьківщину, то на сьогоднішній момент процедурою зі спрощенням процедури отримання російського громадянства вони підтверджують, що є країною-агресором у цьому процесі», — сказав Разумков.

МЗС України працює над посиленням міжнародного тиску на Росію через паспортизацію окупованих територій.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.