Шанувальники розкритикували новий образ Насті Каменських

Співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram спокусливим фото. Виконавиця продемонструвала фігуру, зі змінами, у відвертому вбранні. Настя вирішила дізнатися думку шанувальників щодо нового прозорого костюму для концерту. Каменських сильно схудла. Як зізналася артистка, вона два місяці готувалася до премії M1 Music Awards.

kamenskyh

“У цьому вбранні немає хорошої фотографії, тому вирішила викласти з примірки. Я цілих два місяці готувалася до премії і покращувала свою форму. Скоро все вам розповім, напишіть як вам цей образ!” – підписала кадр зірка.

Передплатники не оцінили образ Насті, назвавши його “вульгарним” і “грубим”.

“Образ маячня”, “Схудла”, “Дуже худа стала”, “Яка худенька”, “Жахливий наряд. Дешевий”, “Дуже схудла”, “Куди поділася Настенька Каменських”, “Прямо Лара Крофт”, “Обличчя стало не дуже. Настю поправити. Худоба тебе не прикрашає”, “Ноги занадто худі”, “Одягу замало”, “Тільки не потрібно більше худнути”, “Костюм жах”, “Так стала стрункіша”, “Погана така”, “Терміново на нормальну дієту” , “Вульгарно”, “Образ хороший, але грубуватий”, “Похмуро трохи”, – прокоментували користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...