Перша леді навкарачки: у мережі спливло гаряче фото дружини Володимира Зеленського

У мережі з’явилися фото Олени Зеленської у купальнику

Новообраний президент України Володимир Зеленський на даний момент вкрай рідко публікує фотографії своєї дружини Олени. Він стверджує, що перша леді дуже скромна, і не любить публічність. Однак, журналістам все ж вдалося знайти архівні кадри з Оленою Зеленською. Передає Clutch.

В Instagram-профілі шоумена вони знайшли фото з Оленою, зроблене під час літньої відпустки. На ньому майбутня перша леді стоїть у купальнику навкарачки з дружиною актора студії “Квартал 95” Олександра Пікалова.

“Сьогодні у нашої Іри Пікалової день народження!!! Привітаємо її! Ось вони… чотириногі подружки)” — підписав фото майбутній гарант.

Раніше повідомлялося, що майбутня перша леді України Олена Зеленська вкрай непублічна особа, але журналістам все ж вдалося відшукати рідкісний архівний кадр з дружиною президента.

Зараз Володимир Зеленський не публікує фото дружини у своєму профілі в Instagram, але так було не завжди. Журналістам вдалося відшукати архівний кадр, який майбутній президент зробив під час активного відпочинку з дружиною. На ньому Олена зображена на природі в куртці, шапці, окулярах і з рибальського вудкою в руках. Варто відзначити, що на обличчі у першої леді немає ні краплі макіяжу.

“Дружина забороняє показувати Її фотки, так що це мій знайомий рибак, у моїй шапці і дуже симпатичний”, – написано під фото.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.