“Підніміть руки і біжіть”: після тягання за носи Порошенко шокував новою витівкою

Біжіть-біжіть, ви свою справу зробили”

У вівторок, 30 квітня, стало відомо, що під час візиту президента України Петра Порошенка до Львова стався цікавий інцидент. Так, у Шевченківському гаю невідомий чоловік крикнув йому: “Ганьба!”. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
Наголошується, що на незгодного з політикою Порошенко одразу накинулися присутні люди. Більше того, глава держави також відреагував на крик чоловіка – він порекомендував йому бігти.

“Як вам не соромно? Подивіться – ви один. Біжіть-біжіть, ви свою справу зробили. Підніміть руки і біжіть звідси. Браво! Браво!” – кричав Порошенко навздогін українцю, який був не згоден з ним.
Як з’ясувалося пізніше, через тиск, чоловік все ж таки залишив Шевченківський гай.

До речі, у вівторок, 30 квітня, у кишинівській компанії “Twins Estate S. R. L.” заявили, що вони придбали пакет акцій великого торгового центру Кишинева АТ “Gemenii S. A.” (колишній універмаг “Дитячий світ”), яким раніше володів чинний президент України Петро Порошенко.

“Twins Estate S. R. L.” розповсюдила прес-реліз про те, що придбала мажоритарний пакет акцій колишнього “Дитячого світу” в Кишиневі. Згідно з інформацією, договір про купівлю-продаж наприкінці минулого тижня схвалений Радою з конкуренції і вступив у силу.

Нагадаємо, що за останні дні найближче оточення поки що чинного президента Петра Порошенка сфабрикувало кілька фейкових новин про переможця виборів Володимира Зеленського.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.