Мисливці за привидами спіймали справжню примару: фантом зустрів гостей і навіть не думав ховатися

Американка повідомила, що в її будинку оселилася таємнича надприродна істота

Вероніка Шеннон – жителька міста Морріс, розташованого в штаті Іллінойс. Вона стверджує, що її будинку оселилося щось надприродне.

Жінка розповіла, що почала помічати, як по її помешканню бродить бліда та невиразна людська фігура, яка несподівано з’являється в темряві і кожного разу розчиняється в повітрі, наче дим.

 

Американка серйозно злякалася, адже в її будинку твориться справжня чортівня. Вона вирішила звернутися до місцевих мисливців на привидів. Співробітники служби оглянули будинок і встановили кілька камер. Неймовірно, але під час одного з візитів їм дійсно вдалося отримати документальний доказ того, що в будинку є якийсь гість з потойбічного світу.

Мисливці зафіксували передбачуваний фантом, який несподівано матеріалізувався позаду одного з експертів, коли він виходив зі спальні власниці будинку. Фахівців здивував і навіть шокував той факт, що біляста антропоморфна фігура, яка тремтить і ніби розпливається в повітрі, на деякий час залишилася біля дверей, а потім знову зустріла чоловіка, коли він повернувся назад.

Незважаючи на те, що сам чоловік не бачив аномалію наживо, вона чудово зафіксована на відео. Знятим матеріалом експерти поділилися в мережі. Деякі користувачі навіть розглянули на ролику, як привид відчиняє двері перед мисливцем.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.