Савченко зробила гучну заяву щодо ватажків терористів

Депутат Надія Савченко заявила, що не вважає лідерів бойовиків “ДНР” та “ЛНР” терористами.

760984-1

Про це вона сказала в ефірі ” Еспресо.TV”.
“Для мене Захарченко і Плотницький не є терористами. Треба відкрити військовий статут, правила ведення війни, і почитати, що таке тероризм. Ні, терористами вони не є. Є чітко визначений набір понять того, що входить до тероризму. Там є частина сепаратистів і частина колаборантів. Є частина окупованого населення”, – заявила Савченко.

За словами депутата, українська влада повинна вирішити – на сході України триває АТО чи війна. Тоді буде простіше визначити, ким є так звані лідери фейкових “ДНР” та “ЛНР”.

Чи є вони вбивцями? Вбивця – це кримінальне поняття, коли людина вбиває беззахисного. А вони вбивають людей, які вбивають їх. Це війна, там взаємний вогонь. І тут поняття не чітке,
– додала вона.

Також Надія Савченко вважає, що терористи так званих “ДНР” та “ЛНР” воюють проти влади чинного глави держави Петра Порошенка, порівнявши це до Євромайдану, який стояв проти режиму Януковича.

“Кожна маріонетка, згадайте таку гарну казку про Буратіно, може рано чи пізно вийти з-під влади свого ляльковода”, – додала нардеп.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...