У закохану пару влетів автомобіль: дівчина загинула, хлопець – у важкому стані

У селі Корчин Сколівського району хоронять 17-річну Діану, яка загинула 29 квітня на дорозі посеред села. На неї та її хлопця Василя влетів позашляховик Kia Sorento.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

«Все село зійшлося проститися з Діаною. Вона ходила до нас у школу, а сама з батьками тепер вже жила в Стебнику. На Великодні свята приїхала до бабусі. Така дитина була добра, завжди усміхнена, привітна. Родичі у ній душі не чули, бо одна в сім’ї. Вона, кажуть, зустрічалася з Василем. Того вечора стояли разом біля дороги. У нас там клуб недалеко, магазин. Людей було багато при святі. Але в момент, коли наїхав автомобіль, якраз всі розійшлися – біля магазину сиділи на лавочках. А Діана з Василем зосталася», – розповідає місцевий мешканець Микола.

За кермом позашляховика сидів 19-річний водій Артем, друг Василя.

«Він в’їхав у стовпці, погнув їх, вдарився у машину, яка була припаркована біля дороги, і вже від тої машини його авто викинуло просто на Діану з Василем. Вони не встигли відскочити, бо все відбулося миттєво. Люди збіглися. Наробили крику. «Швидку» викликали. Василя забрали, а дівчина померла на місці. Артем також постраждав, його відвезли до лікарні. Вони всі одного віку, між собою дружили. Артем з батьками в Стрию живе, до Корчина також на свята до бабусі приїздив. Сам курсант, вчився в Інституті внутрішніх справ. Добрий хлопчина і тверезим був. Машину, кажуть, в батька взяв. Але чого так гнав, ніхто не знає», – додає односельчанин.

Наразі хлопець, що постраждав у ДТП, перебуває в реанімації районної лікарні, у нього відкрита черепно-мозкова травма. Стан важкий. Водія доставили у хірургію. Лікарі поки забороняють слідчим спілкуватися з ним. Правоохоронці тим часом з’ясовують всі обставини. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Якщо вина водія буде доведена, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.