“Моторошна спадковість”: Володимир Зеленський зробив відверте зізнання про своїх батьків

Новоспечений політик і новообраний президент Володимир Зеленський зізнався, як мама і тато вплинули на його життя.

Лідер студії «Квартал 95» виріс в родині інженера і викладача. Під час інтерв’ю знаменитість розповів на що він болісно реагує і поділився зворушливими історіями про відносини з батьками.

За словами Володимира Зеленського, чотири роки він прожив з сім’єю в монгольському місті Ерденет. Там його батько Олександр будував гірничо-збагачувальний комбінат, а потім там працював 20 років. Гуморист зазначив, що в Ерденет його татові навіть встановили невелику стелу. Зараз професор Олександр Зеленський, очолює кафедру кібернетики та обчислювальної техніки. Простіше кажучи — математик.

«Він виховав багатьох вчених … Він навчив ціле покоління хлопців, вони стали кандидатами і докторами наук», — пояснив актор. Він додав, що багато студентів Олександра Зеленського успішно будують кар’єру за кордоном. Володимир зізнався, що батько теж страждає хворобливим максималізмом. Тому він нічого не приймає від своїх учнів. З цього приводу шоумен описав цікавий випадок:

«Приїхав пацан з Америки — у нього класна робота, на самому початку п’ять тисяч доларів отримував, зараз вже напевно багата людина. Приніс йому якісь цукерки, коньяк — він його жене по інституту…», — повідомив Зеленський. Актор поділився що від батьків йому дісталася «моторошна спадковість», але він вдячний за неї.
Мама Римма довго працювала інженером, а зараз на пенсії. Життя в Монголії підірвало її здоров’я. Виною тому став незвичний клімат. Там на зміну спеці часом приходив сніг і часте похолодання. Через чотири роки Римма Зеленська разом з сином була змушена повернутися в Україну.

Після цього вона інженером вже працювати не змогла. Але, в принципі, пропрацювала 40 років, 1600 гривень пенсія — життя вдалося! », — з сарказмом зазначив продюсер.

У Кривому Розі Володимир Зеленський завдяки батькам пішов на класичну боротьбу, греко-римську, а потім — на важку атлетику. Шоумен розповів, що в 16 років успішно склав іспит з англійської мови TOEFL і отримав поїздку в Ізраїль. Але суворий батько заборонив хлопчикові їхати: «Через мій труп». Через це, зізнався Володимир, він навіть йшов з дому, жив у друзів, лаявся з батьком і кидав в нього тапок. А коли майбутня зірка вступав до університету, то Олександр і зовсім покинув країну. А все для того, щоб ніхто не подумав, ніби батько якось вплинув на надходження.

«Батьки — це великі, головні для мене люди… Вони мені дали основну річ — виховання, хворобливе світовідчуття, хворобливе відчуття брехні і неправди, чому, власне, я так реагую на будь-брехня в Інтернеті», — розповів Володимир Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.