“Він завжди буде у наших серцях”: 27-річний хлопець помер від ускладнень після кору

Він до останнього боровся за життя, але, на жаль, недуга перемогла. Третього травня не стало 27-річного тернополянина Андрія Шморгана, за життя якого боролися у реанімації обласної університетської лікарні.

У чоловіка було ускладнення після кору, він лежав у лікарні у важкому стані.

Про смерть Андрія повідомляють у соцмережі “Фейсбук” його друзі та близькі.

“Знав тебе, напевно, як ніхто довго… Чому світ такий несправедливий і забирає завжди найкращих?!… Ти був сильний і до останнього боровся за життя, але, на жаль, хвороба перемогла…. Спочивай з миром, Друже!, – написав Ярослав Головко.

“Серце плаче…Невимовний біль…Важка втрата для усієї нашої родини… Важко змиритися і повірити, що Андрія більше немає з нами …Але він буде у наших серцях назавжди… Вічная пам’ять, дорогий Андрійку”, – пише Oksana Libovych‎.

Нагадаємо, Андрій Шморган захворів 6 квітня, у нього боліло горло, була температура кашляв. 11 квітня у нього з’явилася висипка. Медики діагностували кір. 12 квітня почав ще більше кашляти та задихатися, його перевели в реанімацію на кисень. В суботу, 13 квітня після обіду стало гірше, почав задихатися, не дихав, його перевели на штучну вентиляцію легенів. У вівторок 16 квітня у нього відмовили нирки, і його перевезли в обласну університетську лікарню. Недуга прогресувала так швидко, тому що у нього вроджена вада легенів, і вони найшвидше уражуються, розповідала раніше “20 хвилин” дружина Андрія Катерина. Чоловік був підключений до гемодіалізу у реанімації в обласній університетській лікарні. Але нирки не запрацювали, стан був критичний. Друзі, родичі, однокласники та одногрупники весь цей час молилися за Андрія, збирали кошти на лікування, здавали кров. На жаль, хвороба виявилася сильнішою…

Андрій Шморган закінчив Тернопільський медуніверситет, у нього вища фармацевтична освіта, працював медичним представником мережі аптек. У Андрія залишилася дружина та чотирирічний синочок…

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.