Цинічні закидони Ради проти Зеленського обернулися гучним скандалом: “Люди винесуть вас на вилах”

За словами слуги народу, депутати зневажливо поставилися не лише до журналістів

Варто нагадати той факт, що новообраний президент України Володимир Зеленський нещодавно провів зустріч з народними депутатами про це знакове “побачення” активно пишуть представники ЗМІ, громадські активісти й пересічні громадяни.
Так, у мережі Facebook на цю подію вже відреагував журналіст Ростислав Демчук.

Журналіст прокоментував слова Зеленського про те, що представники чинної влади зневажливо поставилися не тільки до журналістів, але і до всіх, хто за нього проголосував.

“Люди, так зневажливо лідери фракцій Верховної Ради вчинили не тільки по відношенню до мене. Вони продемонстрували свою зневагу до вас, до всіх моїї виборців – Володимир Зеленський. Лідери фракцій більшості проігнорували зустріч із Зеленським!!! Голови фракцій більшості – “БПП” і “Народний фронт” не були присутні на зустрічі керівників фракцій Верховної Ради з переможцем другого туру президентських виборів Володимиром Зеленським. Вони знаходяться у відпустках, в основному за кордоном. Так фракцію БПП на зустрічі замість Артура Герасимова представляв нардеп Олександр Черненко, “Народний фронт” замість Максима Бурбака – перший заступник голови фракції Андрій Тетерів і нардеп Антон Геращенко. Також на зустрічі були присутні голова фракції “Самопоміч” Олег Березюк, голова фракції “Опозиційний блок” Вадим Новинський, співголова депутатської групи “Відродження” Віктор Бондар. Фракцію “Батьківщина” представляв нардеп Іван Крулько”, – написав Демчук.
Також журналіст нагадав і про інших представників українського парламенту, які вирішили на брати участі у вельми важливій зустрічі.

“Лідер фракції “Радикальної партії” Олег Ляшко у своєму Facebook заявив, що на зустріч із Зеленським не пішов, оскільки питання інавгурації його “не цікавить”. “Головна тема нашої майбутньої особистої бесіди — це не дата інавгурації, а три ключових питання: як він відновить мир в Україні; як він відновить економіку; як він подолає бідність українців. Інші питання мене не цікавлять”, – заявив Ляшко. Мораль цієї байки! Пан Ляшко та інші “слуги народу” у ВР, не дивуйтеся, коли одного разу народ винесе вас на ваших же вилах з приміщення Верховнои Ради”, – написав журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.