Почався процес серйозної конфронтації всередині Верховної Ради, – експерт

Після виборів почався процес серйозної конфронтації всередині Верховної Ради: вже бачимо спроби антидержавних сил – усіх цих шуфричів, вілкулів, Медведчука і його оточення, так звану партію «За життя» – чинну «п’яту колону», яка активізувалася ще за правління Порошенка.

Про це «Вголосу» розповів директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

«Їм теж дуже вигідно, аби Зеленський не вступив на посаду. І у цьому плані вони є з Порошенком союзниками», – зазначив він. – «Та й «Самопоміч» стала на бік Порошенка – Садовий в особі Сироїд (Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд виклала у себе в Facebook проекти законів, в яких чітко викладені повноваження Президента України. Основний документ – проект закону про президента України, в якому, зокрема, говориться про імпічмент голови держави. У Зеленського ж вважають, що законопроект «Про президента» є частково конституційним переворотом, – ред.).

Та додав: «А сил Зеленського наразі не видно. Тим більше він ще не задекларував своєї позиції, з ким співпрацюватиме. Тому може опинитися «командувачем» без «армії»: від тих пішов, а до тих не дійшов».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.