Товщина снігу на Прикарпатті сягнула 15 сантиметрів. ФОТО

На Івано-Франківщині товщина снігу, що 7 травня засипав деякі частини регіону, у середньому сягає 15 см.

Про це повідомляє Патрульна поліція у Facebook. У повідомленні йдеться:

“На фото — Івано-Франківська область сьогодні. Травневий сніг засипав деякі частини регіону. Сніговий покрив у середньому сягає 15 сантиметрів”.

Так, на деяких ділянках дороги, у зв’язку зі значними опадами, зупинилися вантажні автомобілі та заблокували рух транспорту. Патрульні поліцейські, екіпажі відділу безпеки дорожнього руху, спільно з іншими службами допомагали водіям, які потрапили у скрутне становище під час негоди.

7 травня у Верховинському районі у зв’язку зі значними опадами снігу на Кривопільському перевалі вантажний автомобіль (фура) частково перекрив проїзд для 5 легкових автомобілів та 1 автобуса. Для контролю ситуації, яка склалася, сюди відправили екіпаж відділу БДР УПП в Івано-Франківській області, які спільно з екіпажем ГРПП Верховинського відділу поліції допомагали учасникам дорожнього руху, інформують “Вікна” з посиланням на партульну поліцію Івано-Франківщини.

Як відомо, синоптики прогнозують, що в західних областях значний дощ з мокрим снігом, заморозки 0-3° й сильні пориви вітру.

У поліції також закликають водіїв слідкувати за дорожньою обстановкою та дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними під час негоди.

Раніше йшлося, що Прикарпаття в травні засипало снігом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.