“Перебував на межі”: український співак розбився в ДТП

Популярний український виконавець Макс Барських потрапив в ДТП. Аварія сталася в середу, 8 травня, в Лос-Анджелесі.

Про це повідомив сам артист на своїй сторінці в Instagram. Він показав фото розбитого авто і зізнався, що “знаходився на межі”.

“Я забуваю цінувати кожен момент свого життя. Сьогодні, перебуваючи на межі, я зрозумів як це важливо. Будьте уважні, і цінуєте все що маєте і всіх хто навколо. Обов’язково пристібайтеся – це врятує ваше життя!”, – написав він.

Артист показав фото, на якому видно неабияк «пом’яту» чорну машину. Після такого кадру у фанатів тут же напрошується питання – як себе почуває їх кумир?

У коментарях до посту передплатники просять свого улюбленця берегти себе і радіють тому, що він не постраждав:

«Слава Богу, що Ви живі…», «Кошмар! Добре, що з тобою все в порядку!!!»,«Тільки опинившись на межі… ми починаємо цінувати життя. Бережи себе! »,« Шевролет шкода але життя дорожче це тільки шматок заліза»,« Жесть!! Рада, що все добре. Ангел-хранитель з тобою»- пишуть фоловерів.

На щастя, зі співаком все в порядку. Він заспокоїв шанувальників, зазначивши, що з ним все добре і попросивши шанувальників не переживати. Також Макс додав, що він зрозумів, чому ця ситуація трапилася, і вважає цей життєвий урок засвоєним. Так що, ймовірно, в майбутньому подібного з ним уже не відбудеться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.