Болісна смерть малюка через халатність лікарів: деталі дикої історії

Болісна смерть малюка через халатність лікарів: деталі дикої історії

У Чернівецькій області лікар-педіатр районної лікарні зневажливо поставився до своєї роботи і встановив неправильний діагноз дворічній дитині.
Про це повідомили в місцевій прокуратурі.

Відомо, що медпрацівника залучають до кримінальної відповідальності за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому.

“Слідством встановлено, що в Кельменецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини звернулась місцева жителька районного центру, яка скаржилася, що у дворічного сина блювання, в’ялість, сонливість і нежить. Після огляду хворого, він був госпіталізований з попереднім діагнозом ГРВІ та гострий бронхіт, було призначено медикаментозне лікування”.йдеться в повідомленні

Незабаром стан хлопчика погіршився. На наступний день його доставили в лікарню, де лікарі поставили правильний діагноз – синдром Рея. На жаль, дитину так і не вдалося врятувати – через місяць вона померла.

За твердженням обвинувачення, педіатр під час огляду і лікування хворого проявив недбалість, не вжив ніяких заходів для правильного встановлення діагнозу, не провів додаткових методів обстеження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.