Призначення Зеленського-президента! Спливли імена трьох топ-чиновників: МВС, МЗС, АП

У мережі з’явилися імена можливих кадрових призначень новообраного президента України Володимира Зеленського.

Про них на своїй сторінці в Facebook написав голова правління Інституту світової політики Віктор Шлінчак. У його пості йдеться про можливих міністра закордонних справ України, голову Служби безпеки та голову Адміністрації президента.

“СБУ – депутат від “Батьківщини” Владислав Бухарєв, МЗС – колишній заступник міністра Вадим Пристайко, глава АП – Іван Баканов. Поки що так…” – ідеться в повідомленні.

Окрім цього, політолог Андрій Золотарьов заявив, що Володимир Зеленський зробить перші призначення в день інавгурації.

За його словами, українці пробачають Зеленському чимало – і неформатну поведінку, і божевільний епатаж. Але натомість від нього чекають одного – рішучих дій. В тому числі, оголошення кадрових рішень.

«Якраз відтягувати на вівторок Зеленському не варто. Я думаю, його команда це розуміє. Я думаю, в понеділок ми почуємо перші кадрові рішення», – говорить Золотарьов.

Також політолог висловив припущення, що серед представлених фігур однозначно будуть «неформальний керівник» штабу Зеленського адвокат Андрій Богдан і бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір.

Також, Золотарьов вважає, що Зеленський повинен оголосити про рамки своєї політики – озвучити позицію по Донбасу і відносинам з Росією. А ось економічного дива, стверджує експерт, в найближчий час від Зеленського чекати не варто.
«Люди повинні почути головне – що Україна не бідна країна, Україна країна пограбована. Але навіть в нинішньому жалюгідному економічному становищі у нас залишився єдиний ресурс – економічна свобода. Тобто, Зеленський повинен дати людям можливість заробляти», – резюмує Золотарьов.

Варто додати і те, щон новообраний Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агенцій.

Політик обговорив з ними можливий спільний пошук кандидатів на низку посад у системі державного управління.

Зеленський сказав, що його команда має певну кількість кандидатур на посади очільників обласних державних адміністрацій, але тут “потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей”. Новообраний глава держави додав, що хоче провести прозорий конкурс на ці посади, повідомили у прес-службі політика.

Зеленський повідомив, що його команда хоче знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють її цінності.

Ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції й орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці у цій сфері, – звернувся Зеленський до представників рекрутингових і HR-агенцій.

На зустрічі говорили і про головні критерії, яким мають відповідати кандидати на державні посади.

“Ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти найкращих менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегію розвитку та здатні залучати локальні й іноземні інвестиції”, – сказав Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.