Зіркова «полуничка»: ці артисти розпочали кар’єру з «дорослого» (відео)

Ці зірки почали свою кар’єру з гарячої полунички. Еротичні фільми, стриптиз та відверті фотосесії, на що тільки не ладні зірки Голлівуду аби прославитися.

shou-biznes-720x484

Камерон Діас. Зірка американського кінематографу на початку кар’єри виставляла на показ свої принади. І не у спальні – для обраних, а у фільмі «для дорослих». Там вона і показала себе, так би мовити, в усій красі! На оголені «таланти» зірки звернули увагу продюсери. Тепер їй дають ролі лише пристойних, хоч і доволі сексапільних героїнь…

Джоуі з «Друзів». Актор Метт Леблан, заробляв близько мільйона доларів за зйомку одного епізоду «Друзів». Але виявляється, роль ловеласа у відомому серіалі дісталася йому не просто так. Перед тим, як зіграти в «Друзях», актор знімався в еротичному серіалі «Щоденники Червоної Туфельки». Там він мав другорядну роль, проте добре запам’ятався глядачам, чи, скоріше, глядачкам. Еротика, чи легке порно – визначитись важко, але те, що жанр відрізнявся від «молодіжної комедії» – факт!

Леді Гага. Для прихильників епатажної співачки вже не секрет, що до свого зіркового життя вона працювала в піцерії свого батька та балувалась легкими наркотиками. Також вона крутила стегнами у стриптиз-клубі. Гага не цуралася виконувати приватні танці для важливих персон та отримувала за це чималі гроші. Тепер вона неймовірно багата і знаменита, але свої навички використовує й досі. Правда, сьогодні зірка роздягається виключно на своїх концертах, приголомшуючи фанатів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...