Небезпечні Чернівці: двох водіїв затримали за кермом у нетверезому стані

Двоє водіїв у нетверезому стані затримали патрульні поліціянти у Чернівцях за одну ніч.

19 травня, близько 21 години, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили авто “ВАЗ 211540”. Як повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції Чернівецької області, під час спілкування у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Результат огляду на стан сп’яніння позитивний – 3.10 проміле. На водія винесено постанову за ч.1 ст.121 КУпАП (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) та складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Ще одного нетверезого кермувальника патрульні зупинили близько 22 години. Чоловік керував транспортним засобом “Seat Inca”, у якого у темну пору доби не працювало ближнє світло фар. У чоловіка виявлено явні ознаки алкогольного сп’яніння: нечітка вимога, нестійка хода, запах алкоголю з рота.

У встановленому законом порядку, в присутності двох свідків, водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотесту «Драгер».

Результат позитивний – 3.56 проміле. На водія винесено постанову ч.2 ст.122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), складено протокол ч. 1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...