“Це знак старій владі, а не Зеленському!”: Потомствений мольфар розтлумачив конфуз із посвідченням на інавгурації

Падіння президентського посвідчення Володимира Зеленського з подушечки солдата почесної варти не стосується його самого, це більше знак для старої влади.

Про це журналісту KV розповів потомствений мольфар Андрій. Через підвищенність громадського інтересу до різних знаків і символів, ми наводимо трактування мольфара, що проживає неподалік від Києва.

За його словами, після передачі Зеленським президентського посвідчення солдату почесної варти все, що відбувається потім вже не можна відносити до нього. А в образі вартового в даному випадку можна побачити стару владу.
Тобто з того, що сталося можна зробити однозначний висновок: Зеленський “не буде в орбіті старої влади і її представники не зможуть впливати на нього, зміни будуть, вони неминучі”.

“Правда на шляху у президента Зеленського буде ще один важливий момент, від якого буде багато залежати”, – додав мольфар.

Вчора, 20 травня, на інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, після того, як глава Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук вручила посвідчення президента України Зеленському, він поклав його на спеціальну подушечку, яку тримав представник почесної варти. Але посвідчення впало з неї. А нардеп з фракції “Об’єднання” Самопоміч “підняв посвідчення президента з підлоги і повернув його на подушечку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.