“7 місяців тому я дізналася, що у мене рак”: Яніна Соколова зробила відверте зізнання

Популярна журналістка, ведуча та блогерка Яніна Соколова на своїй сторінці у Facebook зізналася, що хвора на рак.

До свого посту вона прикріпила свій портрет: “Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола”.

Соколова додала, що поки суспільство обговорювало її скандальний ефір зі співачкою Анастасією Приходько, вона лежала у реанімаційному відділенні.

“За цей час я пережила 30 променевих терапій і чотири курси хіміотерапії, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці”, – додала вона.
Журналістка відзначила, що попри хворобу не припиняла працювати і продовжувала знімати свої програми, проводити конференції та телевізійні курси, видала книжку, зіграла у кіно та театрі та спродюсувала фільм. На її думку, українське суспільство не готове співіснувати з онкохворими, а держава не завжди надає їм необхідну допомогу.

“За статистикою в Україні 1 мільйон хворих на рак. Я повторю ще раз: 1 мільйон! Тобто приблизно кожен 42 в Україні хворіє на цю жахливу бацилу (…) Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період”, – йдеться у повідомленні Соколової.

Тому вона разом зі своєю командою вирішила створити мультимедійний проект “Я, Ніна”, який зможе допомогти іншим людям, які мають онкологічні захворювання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.