Гірко молодятам: У мережі показали перші фото і відео Потапа і Насті біля вівтаря

23 травня, продюсер Потап та співачка Настя Каменських ретельно приховували романтичні стосунки й не підтверджували чутки про ймовірне весілля.

Однак все стало на свої місця саме 23 травня, коли продюсер представив кліп, в якому зворушливо зізнався в коханні артистці.

І от цей день настав, коли пара офіційно одружилася. Весілля молодят відбулося за Києвом у ресторані з італійською кухнею.

Привітати новоспечене подружжя на честь такої події з’їхалися чимало зірок українського шоу-бізнесу. Серед них Юрій Нікітін та Ольга Горбачова, Тіна Кароль, Юрій Горбунов та Катерина Осадча, Олег Винник, гурт “Время и Стекло”, співачка Оля Полякова, зірковий фотограф Соня Плакидюк та безліч інших знаменитостей.

Завдяки Stories чоловіка Наді Дорофєєвої Володимира Дантеса шанувальники мали змогу побачити на власні очі найважливішу церемонію, де було видно перший поцілунок наречених.

Настя Каменських обрала обтислу весільну сукню з мереживом фасону рибка з красивою лінією декольте, а наречений Потап був одягнений у класичний смокінг світлого кольору.

Сама церемонія одруження відбувалася на літній терасі закладу серед соснового лісу, де була змонтована нестандартна весільна арка.

Нагадаємо, чутки про романтичні стосунки між Потапом та Настею ходили вже давно, коли був створений їх знаменитий дует.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.