Зеленський вирішив долю Донбасу, зміниться все: “Не треба сюсюкатися”

Президент України Володимир Зеленський оголосив остаточне рішення щодо переговорів з Росією і спантеличив українців

Напередодні гарант Конституції прокоментував ідею про проведення всенародного референдуму з приводу подальших переговорів з країною-агресором. Його заяву опублікувала прес-служба Адміністрації.
Під час зустрічі з громадськими активістами Володимир Зеленський пояснив, чому вирішив обговорити питання про початок мирних переговорів з Росією на всеукраїнський референдум. Він зазначив, що захід дозволить новій владі дізнатися позицію народу. При цьому референдум планують провести нетрадиційно.

«Ми повинні чути кожної людини. Це не законодавчий референдум, а інформаційний: громадяни, що ви думаєте. Це нормальна розмова з людьми», – підкреслив президент.
Володимир Зеленський додав, що прагне до відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче приймати рішення за закритими дверима, як це робилося раніше. Учасники бесіди домовилися, що майбутні заходи будуть називати не референдумом, а просом або діалогом з громадянами.

Багато користувачів соціальних мереж підтримали рішення Володимира Зеленського і готові висловити свою думку щодо переговорів з російськими окупантами. Вони виступили за діалог з країною-агресором і закінчення руйнівної війни:

“Правильно, референдум потрібен. І точно відсотків 80 будуть за мирні переговори. Пора закінчувати ховати наших хлопців.”; “Тільки референдум. Не треба слухати зомбованих” російською загрозою“. Цю війну почав Порошенко 30.06.2014г. Досить”; “Порошенко немає і загрози немає. Тільки думка народу”; “Володимир ви прийняли правильне рішення ми вас підтримуємо!!! Кому потрібна війна і не потрібні переговори всіх на фронт в окопи, і нехай дискутують під кулями!” Читаєш і думаєш, скільки ж в людях тупості. Адже ясно сказано що референдум не законодавчий, а інформаційний, що не зрозуміло? Хочуть почути думку кожного, що тут поганого? Як ті мухи гнойові все жужіте і жужіте. Чи не набридло?“;”Володимир Олександрович, будьте впевненіше! Нам це дуже потрібно! Не потрібно сюсюкаться! Серед нас є багато дурних і нахабних людей! ”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.